З приходом осені обігрів приміщення стає більш ніж актуальним питанням. Здавалося б, ще і водяні батареї запускати зарано, але в кімнаті чи офісі вже досить прохолодно для нормально перебування. Що ж робити в таких випадках? На щастя, рішення є!

Для того, щоб створити оптимальний мікроклімат в приміщенні в осінню дощову пору, достатньо просто обзавестися електричним конвектором https://www.foxtrot.com.ua/ – це дуже практична і ефективна річ, що дозволяє швидко нагріти кімнату чи офіс до оптимальної температури та підтримувати її упродовж потрібного часу.

Якщо ви якраз-таки шукаєте найкраще рішення для обігріву, конвектор електричний може стати найкращим варіантом. Сумніваєтесь? То ось вам кілька аргументів «за»!

Ефективний обігрів приміщення

Навіщо терпіти холод чи одягатися в кілька шарів, якщо кілька натисків кнопок і нетривале очікування може “підігнати” оптимальну температуру, щоб вам було комфортно перебувати в приміщенні, не нарікаючи на прохолоду.

Електричний конвектор дозволяє швидко нагріти приміщення до оптимальної температури – і все це без потреби вмикати водяний котел та батареї, якщо надворі ще не настала морозна погода.

Вмикай коли треба

Ще одним плюсом електричних конвекторів є те, що їм можна використовувати саме тоді, коли на це є реальна потреба.

Бо у випадку зі звичайними радіаторами, після запуску водяної системи, постійне її вмикання та вимикання може бути досить клопіткою справою, тоді як електричний конвектор достатньо увімкнути в розетку, налаштувати потрібну температуру – і обігрівач швидко нагріє кімнату, щоб перебування в ній було затишним і комфортним.

Безшумна робота

На відміну від інших приладів обігріву, електроконвектори працюють безшумно, тому їх можна вмикати і в спальні, і в дитячій кімнаті, і в офісному приміщенні, де вітається тиша і спокій.

Бо, приміром, якщо використовувати обігрівач вентиляторного типу, під час роботи він створюватиме певний рівень шуму, який може відволікати, ба навіть дратувати.

Безпека на висоті

Використання електричних конвекторів є не тільки ефективним, але й безпечним.

Більшість приладів, як правило, оснащені системами захисту від перегріву, яка чітко контролює нагрів пристрою до потрібної температури, запобігаючи перегріванню та виходу з ладу.

Таким чином конвектори можна використовувати в дитячій кімнаті чи оселі з домашніми тваринами.

Економічність

Обігрів електрикою зазвичай обходиться вигідніше, аніж з використанням газового котла. Більше того, конвектор можна вмикати за потреби, а також вимикати тоді, коли в приміщенні панує оптимальна температура, яку підтримувати немає потреби.

Стильний дизайн

Що не кажи, та електричні конвектори виглядають стильно і загалом по-сучасному. А це означає, що прилади гармонійно вписуються в інтер’єр будь-якого стилю, не псуючи його, а навпаки – примножуючи його привабливість. Головне, відповідально підійти до вибору підхожого рішення, і тоді щодо питання, чи пасує обігрівач приміщенню, можна і не перейматися.

Отже, купівля електричного конвектора – це:

• Швидкий обігрів приміщення без потреби використання водяних радіаторів, якщо на те нема потреби;

• Можливість використання тоді, коли це реально потрібно;

• Просте та зрозуміле керування;

• Економний, але ефективний обігрів приміщення вдома чи офісі.

Саме тому можна сміливо обирати пристрій, якщо ви переймаєтеся створенням комфортних умов вдома чи на роботі.